Slimmens Consultancy, Specialist in Backoffice PerformanceFor Excellence in Operations voor backoffices van verzekeraars en pensioenfondsen
Slimmens Consultancy BVVisie van Slimmens Consultancy BVDe dienstverlening van Slimmens ConsultancyArtikelen gepubliceerd door Slimmens Consultancy

Werken bij Slimmens Consultancy

 
 

Excellence

is the

gradual

result

of

always

striving

to do

better

 

Pat Riley

 

Profiel Slimmens Consultancy BV

Slimmens Consultancy BV is actief in de financiële dienstverlening, in het bijzonder bij levensverzekeringsmaatschappijen, pensioenverzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Slimmens Consultancy BV is opgericht door Fred Slimmens.

Centraal in de projecten die Slimmens Consultancy BV uitvoert staat de ontwikkeling, inrichting en de verbetering van de operationele performance van de backoffice.

De meerwaarde van Slimmens Consultancy BV ligt in de UNIEKE KENNIS en ERVARING gecombineerd met de CREATIVITEIT en VISIE die voor klanten leidt tot daadwerkelijke oplossingen en verbeteringen.

Oplossingen en verbeteringen die op basis van een gerichte aanpak altijd in samenwerking met de klant worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

Onder een gerichte aanpak verstaat Slimmens Consultancy BV een aanpak waarbij in de kortst mogelijke doorlooptijd, steeds rekening houdend met de kosten en baten, een kwalitatief optimale oplossing wordt geïmplementeerd.

Slimmens Consultancy BV werkt hierbij altijd vanuit een aantal professionele basisprincipes:

  • Slimmens Consultancy BV levert altijd een VOLLEDIG COMMITMENT af aan de klant en de opdracht;
  • Slimmens Consultancy BV werkt altijd RESULTAATGERICHT en GEFOCUSSED op het einddoel van de opdracht;
  • Slimmens Consultancy BV werkt altijd GEZAMENLIJK met de klant en draagt maximaal bij aan kennisborging en kennisoverdracht;
  • Slimmens Consultancy BV gelooft heilig in OPEN en DIRECTE communicatie.
 


 
     

Unieke kennis
&
ervaring en creativiteit
&
visie:

sleutel voor
echte oplossingen!

 
 

Slimmens Consultancy - Contact - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap